Středisko Diakonie ČCE v Krabčicích

Co jsme?

Diakonie ČCE Krabčice je nestátní organizace poskytující sociální služby pro seniory. Specializujeme se na péči o lidi s Alzheimerovou nemocí. Působíme na Podřipsku již 150 let. Naši ambicí je budovat domov pro naše rodiče.

Sociální pracovník/pracovnice

Nestátní nezisková organizace Diakonie ČCE – středisko v Krabčicích poskytuje pobytové služby pro seniory. Domov odpočinku ve stáří má dlouhodobé zkušenosti v oblasti péče o seniory a lidi s Alzheimerovou nemocí. Ve své práci akcentujeme individuální a profesionální přístup a podporu v nezávislosti uživatelům. Nabízíme práci v prestižní nestátní neziskové organizaci zajišťující kvalitní sociální služby a usilující o profesionální růst zaměstnanců. Sociální pracovník v domově patří mezi klíčové postavy, který vedle práce s rodinou, žadatelem a následně uživatelem přináší odborné poradenství, rozvíjí metodickou činnost a podílí se na charakteru služby.

Přijme nového spolupracovníka na pozici: Sociální pracovník

Předpoklady:

Vysoká škola nebo Vyšší odborná škola sociální práce, praxe vítána,

trestní bezúhonnost,

znalost práce na PC,

řidičské oprávnění sk. „B“,

odhodlání profesně růst.

pracovní poměr:

HPP

Nabízíme:

možnost profesního růstu,

zajímavé finanční ohodnocení

Uchazeči o tuto pozici zasílejte svá CV a motivační dopis personalistce střediska paní Lence Muhrové do 15. prosince 2015. O termínu výběrového řízení Vás budeme informovat.

Kontaktní osoba:

Lenka Muhrová - personalistka